Fårikål
Ingredienser Fårikålkjøtt av lammebog og lammeside
- Energi 954 kJ/230 kcal
- Protein 17,6 g
- Karbohydrater 0 g
- Fett 17,7 g
- Allergener Ingen
Lofotlam er en matspesialitet, med kvalitet og smak preget av Lofotens unike natur. Ta en titt på vårt velsmakende produktutvalg
Ingredienser Fårikålkjøtt av lammebog og lammeside
Ingredienser —
Ingredienser Lammelår i skiver
Ingredienser Lammelår uten ben
Ingredienser —
Ingredienser Skank av lam
Ingredienser Lammekjøtt (94%), vann og salt
Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer
Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer
Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer
Ingredienser Utbeinet lammelår av Lofotlam, fårekjøtt, salt, økologisk urteblanding fra Judiths urtehage, svart pepper, rosmarinekstrakt, hvitløk, druesukker, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E300/E301)
Ingredienser Saltet og tørket lår av Lofotlam. Til 100 g vare er det anvendt 145 g kjøttråvare.
Ingredienser Klar til bruk. Varmes i vannbad i ca 35 minutter, eller ta av plast og varm i ovn, i aluminiumsfolie ved 200 grader i ca 20 min
Se våre oppskrifter eller besøk MatPrat.
Våre oppskrifterPå denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.