Gå til hovedinnhold

Våre produkter

Lofotlam er en matspesialitet, med kvalitet og smak preget av Lofotens unike natur. Ta en titt på vårt velsmakende produktutvalg

Fårikål

Ingredienser Fårikålkjøtt av lammebog og lammeside

  • Energi 954 kJ/230 kcal
  • Protein 17,6 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 17,7 g
  • Allergener Ingen

Lammelår

Ingredienser

  • Energi 754 kJ/180 kcal
  • Protein 19,1 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 11,6 g
  • Allergener Ingen

Lammelår i skiver

Ingredienser Lammelår i skiver

  • Energi 754 kJ/181 kcal
  • Protein 19,1 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 11,6 g
  • Allergener Ingen

Lammestek

Ingredienser Lammelår uten ben

  • Energi 676 kJ/162 kcal
  • Protein 19,5 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 9,3 g
  • Allergener Ingen

Flatbiff

Ingredienser

  • Energi 440 kJ/104 kcal
  • Protein 21,3 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 2,1 g
  • Allergener Ingen

Lammeskank

Ingredienser Skank av lam

  • Energi 754 kJ/181 kcal
  • Protein 19,1 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 11,6 g
  • Allergener Ingen

Kjøttdeig av lam

Ingredienser Lammekjøtt (94%), vann og salt

  • Energi 1134 kJ/271 kcal
  • Protein 14,7 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 23,6 g
  • Allergener Ingen

Røkt pinnekjøtt

Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer

  • Energi 1550 kJ/370 kcal
  • Protein 24 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 30 g
  • Allergener Ingen

Urøkt pinnekjøtt

Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer

  • Energi 1550 kJ/370 kcal
  • Protein 24 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 30 g
  • Allergener Ingen

Pinnesteik, urøkt

Ingredienser Vannes ut i ca 12 timer

  • Energi 1550 kJ/370 kcal
  • Protein 24 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 30 g
  • Allergener Ingen

Lofotlampølse

Ingredienser Utbeinet lammelår av Lofotlam, fårekjøtt, salt, økologisk urteblanding fra Judiths urtehage, svart pepper, rosmarinekstrakt, hvitløk, druesukker, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E300/E301)

  • Energi 1273 kJ/303 kcal
  • Protein 26 g
  • Karbohydrater 0,5 g
  • Fett 22 g
  • Allergener Ingen

Fenalår

Ingredienser Saltet og tørket lår av Lofotlam. Til 100 g vare er det anvendt 145 g kjøttråvare.

  • Energi 1190 kJ/280 kcal
  • Protein 23 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Fett 21 g
  • Allergener Ingen

Lammeskank sousvide marinert

Ingredienser Klar til bruk. Varmes i vannbad i ca 35 minutter, eller ta av plast og varm i ovn, i aluminiumsfolie ved 200 grader i ca 20 min

  • Energi 819 kJ/197 kcal
  • Protein 16,7 g
  • Karbohydrater 0,5 g
  • Fett 14,2 g
  • Allergener Ingen

Våre oppskrifter

Se våre oppskrifter eller besøk MatPrat.

Våre oppskrifter

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.